YHTEISTYÖ
Teemme mielellämme yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa. Olemme sitä mieltä, että Lahti ja sen lähialueet ansaitsevat positiivista näkyvyyttä, sillä meillä on täällä paljon tarjottavaa niin turisteille kuin vakituisille asukkaillekin. Haluamme näyttää kaikille, millaisia ainutlaatuisia mahdollisuuksia Päijät-Häme tarjoaa. Yhteisön avulla nostammekin blogitoiminnan lisäksi esiin myös paikallisia yrityksiä.

Yhteistyö voidaan sopia joko koko yhteisön tai yksittäisen bloggaajan ja yrityksen välille. Yhteisönä meillä on valtava voima somessa ja yhdessä bloggaajamme tavoittavat valtakunnallisesti kymmeniä tuhansia silmäpareja. Yhteisön omien kanavien kohderyhmä on paikalliset ihmiset, joita kiinnostaa mitä kotiseudulla tapahtuu.

Yhteistyössä-kohdasta näet, millaisten yritysten kanssa olemme aiemmin tehneet yhteistyötä.

Jos olet kiinnostunut tekemään kanssamme yhteistyötä, ota meihin yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla paijatblogit@gmail.com, ja kerro vähän millainen yhteistyö sinua kiinnostaa, niin katsotaan miten saamme voimamme parhaiten yhdistettyä!@paijatblogit INSTAGRAM