Yritysyhteistyö
Teemme mielellämme yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa. Olemme sitä mieltä, että Lahti ja sen lähialueet ansaitsevat positiivista näkyvyyttä, sillä meillä on täällä paljon tarjottavaa niin turisteille kuin vakituisille asukkaillekin. Haluamme näyttää kaikille, millaisia ainutlaatuisia mahdollisuuksia Päijät-Häme tarjoaa.

Vahvuutena paikallinen yleisö


Yhteistyö voidaan sopia koko yhteisön tai yksittäisen bloggaajan ja yrityksen välille. Valitsemme yrityksesi kohderyhmään sopivimmat blogit ja vaikuttajat. Yhteisönä meillä on suuri voima somessa - yhdessä bloggaajamme tavoittavat valtakunnallisesti kymmeniä tuhansia silmäpareja. Yhteisön omien kanavien kohderyhmä on paikalliset ihmiset, joita kiinnostaa mitä kotiseudulla tapahtuu. Seuraajistamme yli 65 % onkin Päijät-Hämeestä.

Ylävalikon yhteistyössä-kohdasta näet, millaisten yritysten kanssa olemme aiemmin tehneet yhteistyötä. Vahvuutemme ovat etenkin erilaiset hyvinvointiin ja kauneuteen, kotiin ja sisustukseen, perhe-elämään sekä paikallisuuteen liittyvät yhteistyöt. Hyvin tehty blogipostaus voi tuoda sivustollesi liikennettä ja uusia asiakkaita vielä vuosienkin päästä julkaisusta.

Yrityksellesi sopivaa yhteistyötä


Haluatko, että testaamme tuotteitasi tai palveluitasi ja kerromme niistä rehellisesti omissa kanavissamme? Teemme jatkuvasti työtä sen eteen, että vaikuttajina sanaamme ja suosituksiimme luotetaan. Tuotamme seuraajillemme hyödyllistä, kiinnostavaa ja aitoa sisältöä. 

Tarvitsetko sisältöä yrityksesi kanaviin? Kuvia, videoita, tekstiä - autamme tarvittaessa myös sisällöntuotannon ja somen hyötykäytön kanssa.

Jos olet kiinnostunut tekemään kanssamme yhteistyötä, ota meihin yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella tai suoraan sähköpostilla paijatblogit@gmail.com ja kerro lyhyesti, millainen yhteistyö sinua kiinnostaa, niin katsotaan miten saamme voimamme parhaiten yhdistettyä!@paijatblogit INSTAGRAMISSA