BLOGIYHTEISÖ


YHTEISÖN TOIMINTA

Päijät-blogit on Päijät-Hämeen alueella toimiva blogiyhteisö, joka on aloittanut varsinaisen toimintansa alkuvuonna 2019. Toiminta aloitettiin ensin Instagramin välityksellä ja muutamaa kuukautta myöhemmin perustettiin tueksi tämä sivusto. Yhteisön alla toimii yli 20 bloggaajaa ja/tai instabloggaajaa. Aihepiirit vaihtelevat aina perhelifestylesta hyvinvointiin, kauneuteen ja muotiin, paikallisista menovinkeistä matkailuun ja käsitöistä kotiin ja puutarhanhoitoon.

Yhteisön bloggaajat ovat kaikki itsenäisiä bloggaajia ja kirjoittavat blogejaan omilla alustoillaan. Tämä sivusto kokoaa blogit saman katon alle, jotta ne ovat helpommin löydettävissä. Blogit-sivulta löydät lisätietoa mukana olevista blogeista ja etusivulle päivittyy näiden blogien uusimpia postauksia. Paikallisia vinkkejä -sivulta löydät bloggaajiemme vinkit Päijät-Hämeen alueen parhaista paikoista. Myös Instagramissa jokaisella bloggaajalla on oma tili, mutta Päijät-blogit -tili kerää niiden parhaat palat yhteen.


YRITYSYHTEISTYÖ

Teemme mahdollisuuksien mukaan oikein mielellämme yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa. Olemme sitä mieltä, että Lahti ja sen lähialueet ansaitsevat enemmän positiivista näkyvyyttä, sillä meillä on täällä paljon tarjottavaa niin asukkaille kuin turisteillekin. Tämän yhteisön tarkoituksena on tuoda esille meidän blogiemme lisäksi myös erilaisia menovinkkejä ja paikallisia palveluita.

Jos olet kiinnostunut tekemään kanssamme yhteistyötä, ota meihin yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla paijatblogit@gmail.com, niin katsotaan, miten saamme parhaiten yhdistettyä voimamme!


OSAKSI YHTEISÖÄ?

Oletko bloggaaja tai onko sinulla Instagram-tili, johon päivität sisältöä aktiivisesti? Oletko kotoisin Päijät-Hämeen alueelta ja haluat löytää vertaisiasi sekä tukea paikallisuutta? Laita meille sähköpostia osoitteeseen paijatblogit@gmail.com, niin voit päästä osaksi yhteisöämme. Käyttämällä Instagramissa tageja @paijatblogit ja #paijatblogit voit saada kuvasi esille Päijät-blogit tilille.