Blogiyhteisö
Päijät-blogit on Päijät-Hämeen alueella toimiva raikas blogiyhteisö, joka aloitti varsinaisen toimintansa alkuvuonna 2019. Tavoitteenamme on tuottaa kiinnostavaa, monipuolista ja usein paikallisuuteen liittyvää sisältöä siellä missä ihmiset haluavat sitä vastaanottaa - siksi vaikutamme eri kanavissa. Perinteisten blogien lisäksi löydät meidät Instagramista ja Facebookista, ota myös seurantaan virallinen hashtagimme #paijatblogit.

Yhteisön alla toimii noin 20 bloggaajaa ja/tai instabloggaajaa. Aihepiirit vaihtelevat aina perhelifestylesta hyvinvointiin, kauneuteen ja muotiin, paikallisista menovinkeistä matkailuun ja käsitöistä kotiin ja puutarhanhoitoon. Vaikka olemme vahvasti paikallinen toimija, sisältömme koskettaa usein myös Päijät-Hämeen ulkopuolella. Yhdessä tavoitamme viikoittain kymmeniä tuhansia silmäpareja.

Yhteisön bloggaajat ovat kaikki itsenäisiä bloggaajia ja kirjoittavat blogejaan omilla alustoillaan. Tämä sivusto kokoaa blogit saman katon alle, jotta ne ovat helpommin löydettävissä. Myös Instagramissa jokaisella bloggaajalla on oma tili ja Päijät-blogit kerää yhteen niiden parhaat palat.

Blogit-sivulta löydät mukana olevien blogien esittelyt. Menovinkit-sivulta löydät bloggaajiemme vinkit Päijät-Hämeen alueen parhaista paikoista. Yhdessä haluamme nostaa Lahtea ja sen ympäristökuntia luomalla positiivista mielikuvaa ja tuomalla esiin ainutlaatuisia asioita alueeltamme.


@paijatblogit INSTAGRAMISSA