Yhteisön toiminta
Päijät-blogit on Päijät-Hämeen alueella toimiva blogiyhteisö, joka on aloittanut varsinaisen toimintansa alkuvuonna 2019. Toiminta aloitettiin ensin Instagramin välityksellä ja muutamaa kuukautta myöhemmin perustettiin tueksi tämä sivusto. Uusin aluevaltauksemme on Facebook.

Yhteisön alla toimii noin 20 bloggaajaa ja/tai instabloggaajaa. Aihepiirit vaihtelevat aina perhelifestylesta hyvinvointiin, kauneuteen ja muotiin, paikallisista menovinkeistä matkailuun ja käsitöistä kotiin ja puutarhanhoitoon.

Yhteisön bloggaajat ovat kaikki itsenäisiä bloggaajia ja kirjoittavat blogejaan omilla alustoillaan. Tämä sivusto kokoaa blogit saman katon alle, jotta ne ovat helpommin löydettävissä. Myös Instagramissa jokaisella bloggaajalla on oma tili ja Päijät-blogit -tili kerää yhteen niiden parhaat palat.

Blogit-sivulta löydät mukana olevien blogien esittelyt. Menovinkit-kohdasta löydät bloggaajiemme vinkit Päijät-Hämeen alueen parhaista paikoista. Yhdessä haluamme nostaa Lahtea ja sen ympäristökuntia luomalla positiivista mielikuvaa ja tuomalla esiin ainutlaatuisia asioita alueeltamme.